Asus G750JZ

Asus je odlučio počastiti gejmere odličnim uređajem koji nosi naziv Asus G750JZ. Ukoliko tražite snažno prijenosno računalo za igrice ili posao, ova zvijer od računara je pravi izbor za Vas.
Asus G750JZ najsnažniji je model iz aktuelne G serije. Ne redi se samo o Asusovom najsnažnijem laptopu, već i jednom od najsnažnijih prijenosnih računara koji se trenutno mogu kupiti na hrvatskom tržištu.
Asus G750JZ dolazi s odličnim hardwareom. Krcat je najnovijim i najjačim komponentama koje će se pobrinuti da sve zadatke koje stavite pred njeg obavi bez imalo muke.
Nije novost da su gejmerski laptopi nešto veći od prosječnih laptopa, no G750JZ je pravo čudovište u odnosu na prosječne laptope.
Ipak, najmodernije i najjače komponente su se morale negdje smjestiti, a kad tome dodate i to da se sve komponente hlade dvostrukom konfiguracijom aktivnih hladnjaka, biti će Vam jasno zašto laptop  dolazi s ovakvim dimenzijama.
Za kraj spomenimo i to da je Asus inspiraciju za dizajn ovog modela potražio u autoindustriji. Tako stražnja strana G750JZ modela uveliko podsjeća na stražnji kraj Lamborghinia.
Kada je riječ o cijeni, ona je izrazito visoka i vjerujemo da neće svi biti u mogućnosti kupiti ovu zvijer. Ipak, za one zainteresirane u kupovinu, tu su brzi krediti koji Vam mogu pomoći da kupite računar iz svojih snova.
gejmerski laptop

Leave a comment